Background

Nautisch Centrum Heusden

Naast De Ruiter Watersport herbergt Het Nautsich Centrum Heusden inmiddels een keur aan Watersportspecialisten op vrijwel ieder denkbaar vakgebied. Wat er ook gedaan moet worden aan of met uw jacht, het kan in Heusden goed geregeld worden!!

 

Heusden Yachts BV, EMCI Gecertificeerde Jachtmakelaars, lid van de NBMS, de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen. Verkoopt vanuit het Nautisch Centrum Heusden, Jachthaven De Wiel en vanuit uw thuishaven elders,  onder het motto "Maatwerk in Jachtmakelaardij" 


zMoNo Marine BV is een technische dienstverlener op het gebied van verbrandingsmotoren, generatorsets, aandrijvingen en technische systemen. Wij leveren u technische totaal-oplossingen: advies, ontwerp, klantspecifiek maken, realisatie en het ondersteunen van producten en systemen voor commerciële organisaties, overheid en particulieren.

Storm Yachts is de specialist in jachten met een krachtig uiterlijk, superieur comfort, hoog-waardige techniek en veel ruimte. De jachten profileren zich als een echte revolutie op de markt, waarin ‘quality of live' centraal staat. Dit bewijzen de modellen storm 68, 78 en 95.

Ship Install is al meer dan 10 jaar ge-specialiseerd in installatiewerk in de luxe jachtbouw en beroepsvaartuigen. Ook zijn zij gespecialiseerd in het verkopen, moteren en repareren van diverse accesoires in de werkplaats en op locatie. Tevens zijn zij dealer/distributeur van een groot aantal merken en hebben daarvoor gespecialiseerd personeel.

B-Y-S, Bergsma Yacht Services, is gespecialiseerd in reparatie, refit, deskundig onderzoek en onderhoud van uw jacht. Zij repareren gelcoat- en polyester schades, doen Modificaties aan het jacht, doen een gelcoat refit (het als nieuw maken van het jacht) door middel van diverse technieken, leveren deskundig onderzoek en advies bij aanschaf van een nieuw of gebruikt polyesterjacht en voeren periodiek onderhoud uit.

Princess Yachts Benelux BV is gespecialiseerd in luxe polyester motorjachten van Engels fabrikaat en heeft een brede range van luxe en stijlvolle jachten met maar liefst 18 modellen. Van modellen met een enorme veelzijdigheid tot modellen met een diepe V-romp, welke daardoor beschikt over geweldige vaareigenschappen.

Henskens Yachtverzekeringen is gespecialiseerd in op de juiste manier te verzekeren van uw yacht, hierbij is elke offerte-aanvraag maatwerk, dat wil zeggen afgestemd op uw specifieke wensen. Zij berekenen geheel vrijblijvend voor u de juiste bootverzekering voor ieder jacht of boot.

 

Orsta Marina Nederland BV is al 25 jaar een toonaangevende fabrikant en leverancier van compleet drijvende jachthaven-installaties. Het assortiment omvat golfbrekers, pontons, gang-boorden, ligplaatsen, veiligheidsuitrustingen en nog veel meer voor de ligplaats van uw boot. Bij Orsta Marina staat kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van de producten voorop.

Pilot Connection is een specialist in de verkoop van PILOT-jachten. Ook begeleiden zij de bouw van het jacht en dragen zorg voor een probleemloze aflevering. Daarbij wordt de toekomstige eigenaar zeer nauw betrokken. Innovatie staat ook hoog in het vaandel, zo bouwen zij met onderhoudsarm aluminium. Een aantal legendarische modellen zijn ook weer op de markt.