Jachthaven de Wiel

Havenmeester: 06 53 67 67 67
Marifoon kanaal 74
info@jachthavendewiel.nl

Havenmeester: 06 53 67 67 67
Marifoon kanaal 74
info@jachthavendewiel.nl

Jachthaven De Wiel is ideaal gelegen in het recreatiegebied “Het land van Heusden en Altena” aan de Maas. Vanuit de haven stapt u zo het centrum van de pittoreske vestingstad Heusden in. Hier treft u een ruim aanbod aan speciaalzaken, galeries en horeca gelegenheden die allen ook op zondag geopend zijn. Heusden is tevens een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Efteling, het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen of de altijd bruisende stad s-Hertogenbosch.

Ligplaatsen

De jachthaven telt 115 ligplaatsen voor jachten tot 40 meter en 10 passantenplaatsen. De breedte van de ligplaatsen en de ruimte om in- en uit te varen zijn zeer royaal. Alle boxen zijn voorzien van een eigen zijsteiger.

Jachthaven De Wiel biedt gratis douches en toiletten, gratis Wifi internet, elektra aansluitingen voor alle boxen (van 6 tot 3×64 Ampère), leidingwater en brandblusapparatuur.
De haven is vanaf de straatzijde geheel door hekken en poorten afgesloten en zodoende alleen toegankelijk voor ligplaatshouders. Tevens is er de beschikking over een eigen afgesloten parkeerterrein en een afgesloten fietsenstalling.

Heusden en omgeving

Met haar pittoreske straatjes, eeuwenoude panden, vele ateliers en galerieën, unieke winkeltjes, toprestaurants en havens is de sfeervolle vestingstad Heusden een geweldige bestemming voor liefhebbers van watersport, kunst, cultuur, historie en goed eten en drinken.

Schepen gezocht!

Er wordt weer flink verkocht en Heusden Yachts is op zoek naar goede gebruikte jachten voor de verkoop.
Meer informatie?
info@heusdenyachts.nl

 

Contactgegevens

Scheepswerf 1
5256 PL HEUSDEN
Telefoon: 0416 - 661 574

Email: info@nauticalservicesheusden.nl

Kamer van Koophandel: 52928543
Btw nr: NL8506.69.601. B01

Like ons op social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wilt u zich inschrijven?