Jachtservice

Wij hebben alle disciplines in huis.

Jachtservice

Wij hebben alle disciplines in huis.

  • Jachtschilders

Laat uw jacht schilderen

Elk bouwmateriaal van een jacht vereist een eigen aanpak voor het schilderen om niet alleen een fraai ogend resultaat te behalen, maar ook uw jacht weer voor vele jaren te beschermen. En daarbij is het gedeelte onder de waterlijn zeker zo belangrijk als een glanzende romp en opbouw.

Of het nu gaat om een stalen, aluminium, polyester of houten schip, het team van vakmensen kan ze optimaal behandelen. Tevens zijn zij specialisten in vernissen.

Nautical Services Heusden is officieel YachtPaintCentre van International Yachtpaints, maar als u de voorkeur geeft aan producten als AWL-grip of De IJssel Double Coat dan kan daar ook mee worden gewerkt.

Naast de reguliere anti-fouling behandelingen van het onderwaterschip bieden wij voor polyester schepen gelshield behandeling ter voorkoming van osmose.
Mocht uw jacht onverhoopt al osmose problemen hebben dan is er de mogelijkheid tot strippen en het aanbrengen van een nieuwe gelcoat.

Voor het definitief verhelpen van problemen met het onderwaterschip bij stalen jachten is er het Straal-Coatings concept van International Yachtpaints waarop maar liefst 10 jaar Garantie kan worden gegeven.

  • Refit

Heeft u dat unieke jacht van uw dromen eindelijk gevonden maar moet er inmiddels wel (heel) veel aan gebeuren?

Dan is een totale refit mogelijk het antwoord. In nauw overleg en volledig rekening houdend met ùw wensen en eisen kunnen wij alle aspecten van een refit orgniseren en uitvoeren. Alle verschillende vakmensen zijn sowieso al voorhanden op het Nautisch Centrum Heusden.

Stofferen, schilderen. vervangen of uitbreiden van apparatuur, vervanging of revisie van de motor(en), het kan allemaal. Door een strakke planning en voortgangsbewaking en goede communicatie worden de kosten onder controle gehouden. En ook dat is zeer belangrijk……..

tot strippen en het aanbrengen van een nieuwe gelcoat.

Voor het definitief verhelpen van problemen met het onderwaterschip bij stalen jachten is er het Straal-Coatings concept van International Yachtpaints waarop maar liefst 10 jaar Garantie kan worden gegeven.

Zelf aan uw boot werken?

Wilt u zelf wat onderhoudswerk op de kant doen aan uw boot?
Informeer eens naar onze speciale “knippen en scheren tarieven”!

Contactgegevens

Scheepswerf 1
5256 PL HEUSDEN
Telefoon: 0416 - 661 574

Email: info@nauticalservicesheusden.nl

Kamer van Koophandel: 52928543
Btw nr: NL8506.69.601. B01

Like ons op social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wilt u zich inschrijven?