Nautisch Centrum Heusden

Naast De Ruiter Watersport herbergt Het Nautsich Centrum Heusden inmiddels een keur aan Watersportspecialisten op vrijwel ieder denkbaar vakgebied.
Wat er ook gedaan moet worden aan of met uw jacht, het kan in Heusden goed geregeld worden!!

Heusden Yachts BV, EMCI Gecertificeerde Jachtmakelaars, lid van de NBMS, de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen. Verkoopt vanuit het Nautisch Centrum Heusden, Jachthaven De Wiel en vanuit uw thuishaven elders,  onder het motto “Maatwerk in Jachtmakelaardij”

MoNo Marine BV is een technische dienstverlener op het gebied van verbrandingsmotoren, generatorsets, aandrijvingen en technische systemen. Wij leveren u technische totaal-oplossingen: advies, ontwerp, klantspecifiek maken, realisatie en het ondersteunen van producten en systemen voor commerciële organisaties, overheid en particulieren.

Ship Install is al meer dan 10 jaar ge-specialiseerd in installatiewerk in de luxe jachtbouw en beroepsvaartuigen. Ook zijn zij gespecialiseerd in het verkopen, moteren en repareren van diverse accesoires in de werkplaats en op locatie. Tevens zijn zij dealer/distributeur van een groot aantal merken en hebben daarvoor gespecialiseerd personeel.

B-Y-S, Bergsma Yacht Services, is gespecialiseerd in reparatie, refit, deskundig onderzoek en onderhoud van uw jacht. Zij repareren gelcoat- en polyester schades, doen Modificaties aan het jacht, doen een gelcoat refit (het als nieuw maken van het jacht) door middel van diverse technieken, leveren deskundig onderzoek en advies bij aanschaf van een nieuw of gebruikt polyesterjacht en voeren periodiek onderhoud uit.

Princess Yachts Benelux BV is gespecialiseerd in luxe polyester motorjachten van Engels fabrikaat en heeft een brede range van luxe en stijlvolle jachten met maar liefst 18 modellen. Van modellen met een enorme veelzijdigheid tot modellen met een diepe V-romp, welke daardoor beschikt over geweldige vaareigenschappen.

Meer weten en/of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten en/of om een afspraak te maken.
Wij maken graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven en te laten zien welke ruime plaatsen eventueel beschikbaar zijn voor uw jacht.

Contactgegevens

Scheepswerf 1
5256 PL HEUSDEN
Telefoon: 0416 - 661 574

Email: info@nauticalservicesheusden.nl

Kamer van Koophandel: 52928543
Btw nr: NL8506.69.601. B01

Like ons op social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wilt u zich inschrijven?